Meillä on usein tapana viettää syntymäpäiviä kutsumalla porukat kasaan. Laitamme yhdessä hyvää ruokaa ja kahvittelemme. Viimeksi äitini teki ihanan näköisiä katkaravuilla täytettyjä kananmunia. Ihastuimme näihin helppoihin herkkupaloihin kovasti. Yksinkertaista, helppo valmistaa ja niin hyvää. Kiva tarjottava moneen tilanteeseen. Sopivat hyvin vaikkapa alkupaloiksi tai kalan lisukkeeksi ja erityisesti kiva tarjottava tulevia syksyn rapujuhlia ajatellen. ;O)

1795040.jpg

Katkarapu kananmunat

Kananmunia tarvittava määrä, kannattaa varata vähintään 1 muna henkeä kohden

Pakastettuja kuorittuja katkarapuja

sitruunaa

Sitruunamajoneesia

Nippu tuoretta tilliä

Keitä kananmunat kovaksi (kiehuvassa vedessä noin 10-12 minuuttia). Jäähdytä munat (kaada kuuma vesi pois ja täytä kattila kylmällä vedellä). Kuori ja halkaise kuoritut munat varovaisesti pituus suunnassa kahtia. (Voit poistaa halutessasi keltuaisen varovasti, rikkomatta valkuaista). Lado  munanpuolikkaat tarjoiluvadille. Pursota päälle sitruunamajoneesia. Huuhtele jäiset katkaravut nopeasti kylmällä vedellä, valuta. Laita katkarapuja majoneesin päälle, koristele sitruunan viipaleella ja tillillä. Pidä tarjottava kylmänä.