Maukas ja omenainen maku.
400g porsaan maustamatonta suikalelihaa
1 sipuli
2 dl omena tuoremehua
n. 5cm pätkä sinappia
1-2 valkosipulinkynttä
pieni loraus soijaa
loraus siirappia
2 dl vettä
1-2 dl ruokakermaa
1/2 lihaliemikuutio
valkopippuria, mustapippuria, rosè pippuria
Ota lihasuikaleet jääkaapista n 30 min ennen ruoanvalmistusta.
Kuulota sipulia ruokaöljyssä, lisää lihasuikaleet ja ruskista. Kaada omenamehu, vesi, soija ja kerma pannulle, lisää valkosipuli ja mausteet, hauduta kannen alla miedolla lämmöllä noin 20-30 minuuttia. Koemaista ja lisää mausteita tarvittaessa.
Tajoile keitetyn perunan, perunamuusin tai riisin kanssa. Koristele annokset purjolla , omenalohkoilla ja rosèpippurilla.
Kommentit