Tämä on oma muunneltu versioni Sara La Fountainin herkkumuffinsseista, lisäsin taikinaan tummaa kaakaojauhetta ja hieman vaniljasokeria. Kuorrutteena Maitosuklaata. Mehevää ja ihanan makeeta! Maku on entistä suklaisempi.

36650.jpg

AINEKSET:

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

2 rkl murukahvia

1 rkl maitoa

2 ¾ dl kermaa

100g sulatettua voita

2 munaa

6 dl jauhoja

1 tl ruokasoodaa

1 ½ tl leivinjauhetta

2 ¾ dl sokeria

2-3 rkl tummaa kaakaojauhetta

1 tl vaniljasokeria

4 kpl Fazer Pätkis -patukkaa

4kpl Fazer Da Capo -patukkaa

¾ dl Fazer Amerikan pastilleja

150g maitosuklaata

 

Sekoita hyvin keskenään 2 rkl kiehuvaa vettä murukahvin kanssa, lisää maito ja kerma. Lämmitä uuni 180 asteeseen. Sulata voi ja lisää kerma-kahviseos, VAtkaa munat, lisää voi-kermakahviseos ja sekoita tasaiseksi taikinaksi. Yhdistä jauhot. Lisää jauhoseos joukkoon, sekoita kevyesti ja lisää joukkoon pilkotut suklaapatukat ja Amerikapastillit. Voitele kakkuvuoka ja jauhota korppujauhoilla. Kaaada taikina vuokaan. Paista 175 asteessa noin tunti. Kumoa kakku varovaisesti hieman jäähtyneenä.

Sulata suklaa esim mikrossa: Pilko suklaapalat ja sulata mikrossa puoliteholla (n 400w) pari minuuttia ja sekoita. Sen jälkeen aina 30 sekunttia kerrallaan välillä sekoitellen kunnes suklaa on sulanut. Kaada jäähtyneen kakun päälle ja anna kovettua kylmässä.(huom! ei pakkasessa)

 

 

TAKAISIN ETUSIVULLE