37607.jpg

pohja:

3dl jauhoja

125g pehmeää voita tai margariinia

2-3 rkl kylmää vettä

täyte:

1 prk ananasmurskaa

1 prk ananas renkaita

150g Aurajuuston muruja

1 prk smetanaa

4 rkl maitoa

2 kananmunaa

 

Nypi jauhot ja margariini kulhossa ja lisää kylmä vesi. Nosta kylmään noin 30 minuutiksi.

Painele taikina piirakkavuokaan, pistele haarukalla pohjaan reikiä ja esipaista 250 asteisessa uunissa n 10minuuttia.

Levitä ananasmurska ja aurajuuston murut pohjan päälle. Koristele piirakka ananasrenkailla. Riko kulhossa munat, lisää smetana ja maito. Vatkaa kevyesti ja kaada piirakan päälle. Paista 225 asteessa noin 15-20 minuuttia.

Vinkki! Voit korvata smetanan ranskankermalla tai kermaviilillä.