pohja:
3dl jauhoja
125g pehmeää voita tai margariinia
2-3 rkl kylmää vettä
täyte:
1 prk ananasmurskaa
1 prk ananas renkaita
150g Aurajuuston muruja
1 prk smetanaa
4 rkl maitoa
2 kananmunaa
Nypi jauhot ja margariini kulhossa ja lisää kylmä vesi. Nosta kylmään noin 30 minuutiksi.
Painele taikina piirakkavuokaan, pistele haarukalla pohjaan reikiä ja esipaista 250 asteisessa uunissa n 10minuuttia.
Levitä ananasmurska ja aurajuuston murut pohjan päälle. Koristele piirakka ananasrenkailla. Riko kulhossa munat, lisää smetana ja maito. Vatkaa kevyesti ja kaada piirakan päälle. Paista 225 asteessa noin 15-20 minuuttia.
Vinkki! Voit korvata smetanan ranskankermalla tai kermaviilillä.
Kommentit