Tämän pastan ohjeen näin kerran telkkarissa vuosia sitten. En muista mikä ohjelma se oli enkä löydä Googlettamallakaan ohjetta mistään. Tästä pastasta pidämme kovasti.

44919.jpg

4 annosta

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

1 rkl voita tai ruokaöljyä

1 sipuli

1 prk Feta juustoa kuutioina (rasvaa n 8%)

300g hienonnettua pinaattia

5 kevätsipulin vartta tai n. 5 cm pala purjoa

50g Kapriksia

1-2 valkosipulin kynttä

2 dl kevytruokakermaa

mustapippuria

2 tl sitruunamehua

paahdettuja cashewpähkinöitä

 

Pilko sipuli pieneksi silpuksi. Kuulota voissa kullanruskeaksi. Lisää pakastepinaatti. Anna pinaatin sulaa pieni hetki. Lisää fetajuustokuutiot ja murskattu valkosipulinkynsi.  (Jätä muutama fetakuutio annosten koristeluun). Fetajuusto saa sulaa kastikkeeseen. Lisää kerma. Valuta kaprikset, pilko kevätsipuli, lisää kastikkeeseen. Mausta pippurilla. Koemaista ja lisää mausteita tarvittaessa varovasti (huom! Feta ja kaprikset ovat suolaisia, joten suolaa ei mielestäni tarvita)

 

Tarjoa nauhamakaroonin kanssa ja ripottele päälle kevätsipulin silppua ja paahdettuja cashewpähkinöitä.

TAKAISIN ETUSIVULLE