Nopea, helppo ja ihanaa! Näitä teimme lasten kanssa tänä aamuna. Aikaa menee noin 5 minuuttia + kovettuminen kylmässä 1tunti(tai pakkasessa 15 min). Ihana herkku vaikkapa kahvipöytään! Tämän voi myös tehdä maissihiutaleista.  =)

131782.jpg

Rapeat riisimuro-mariannesuklaapalat n. 12kpl

200g mariannesuklaata(voi tehdä myös tavallisesta suklaasta)

3 rkl vaaleaa siirappia

50g margariinia tai kookosrasvaa

5 dl riisimuroja tai maissihiutaleita

1/2 dl mariannemurskaa

Voitele irtopohjavuoka kevyesti rasvalla, pyyhi talouspaperilla ylimmääräinen pois. Laita kattilaan rasva, siirappi, paloiteltu suklaa ja mariannemurska. Sulata miedolla lämmöllä koko ajan sekoittaen. Varo ettei suklaa pala. Kun seos on sulanut ota liedeltä ja lisää murot. Sekoita huolellisesti ja painele seos vuokaan (jos teet maissihiutaleista, yritä olla murskaamata lastuja), tasoita pintaa lusikalla. Peitä foliolla ja laita jääkaappiin kovettumaan tunniksi. Poista reunat ja leikkaa paloiksi. Säilytä kuivassa ja viileässä. Suklaapalat säilyvät vähintään 4 päivää.