Kiitos kaikille jotka ovat ottaneet osaa tähän leikkimieliseen strutsinmunakilpailuun. Kilpailuaika päättyi tänään klo 21.00. Osanottajien huima määrä yllätti minut. Aika monta oikeaa arvausta löytyikin ja oikein arvanneiden kesken arvoin sitten kaksi leivontaan liittyvää palkintoa.

Tässä siis oikeat vastaukset:

Kuvan strutsinmuna painoi kokonaisuudessaan 1650g. (kuoren osuus oli 220g)

Tavallisia munia tuohon munaan mahtui raatimme laskujen mukaan noin 28kpl. (Kuvassa ollut tavallinen ruskea kananmuna painoi noin 51g jonka mukaan laskimme siis tuon määrän.)

Ensimmäisen palkinnon arvonnassa oli mukana ne jotka arvasivat painon oikein: Rockababy, Anna, Annabell, Meltsukka, Sissi, Hellu ja Tuittu

Arpaonni suosi tälläkertaa Tuittua!!! Paljon onnea!

Toisen palkinnon arvonnassa oli mukana ne jotka arvasivat munien määrän oikein: Leena, Jessica, Anne, Sire, Heidi, Namsku, *Laura & Tiny

Arpaonni suosi myös Sireä!!! Paljon onnea!

Sire ja Tuittu, olisitteko ystävällisiä ja laittaisitte minulle s-postiini ( marien_sekasoppa@hotmail.com ) teidän yhteystietoja, niin laitan paketit matkaan mahdollisimman pian.

 

Näissä mukavissa ja syksyisissä tunnelmissa ilmoitan että pidän pienen "syysloman" bloggailusta. Olen palaamassa ensikuussa työelämään ja raksalla riittää kiirettä että pääsemme mahdollisimman pian muuttamaan. Aikaa ei tunnu juuri nyt riittävän läheskään kaikkeen mihin haluaisin. Vastailen edelleen kysymyksiin ja sähköpostiini lähetettyihin viesteihin, mutta uusia ohjeita ei ole luvassa vähään aikaan. Palaan taas bloggailun pariin myöhemmin syksyllä. Pitäkäähän siihen asti lippu korkealla.

Mukavaa syksynalkua kaikille lukijoille ja tietysti kokkailun iloja! :)

T:Marie