Ihania pikkusuolaisia paloja jotka maistuvat hyvin seurustelujuoman kanssa.

42216.jpg

1 pkt (500g) valmisvoitaikinaa tai pizzataikinaa
1prk fetajuustoa
1 prk pestoa
voiteluun muna

Kauli voitaikinasta ohkainen iso pellin muotoinen neliö. Levitä pestoa pinnalle ja ripottele päälle murustettu feta, kääri tiukalle rullalle niin että aloitat käärimisen suorakulman kapeammasta päästä, jotta kierroksia tulee enemmän. Leikkaa terävällä veitsellä n 1cm paksuisia viipaleita. Aseta pellille leikkauspinta ylöspäin, sujauta hyrrän "hännänpää" hieman rullan alle. Voitele kananmunalla ja paista 200 asteessa noin 20-25 min, tai kunnes hyrrät ovat kauniin ruskeita.

Pizzataikinasta tehdyt hyrrät tulevat hieman rapeammiksi (ja kauniimmiksi ;o) eikä taikina ole niin rasvaista kuin voitaikinasta tehdyt. Kuvan hyrrät on tehty voitaikinasta.

TAKAISIN ETUSIVULLE