Salaatin kaveriksi sopii nämä ihanat ja herkulliset valkosipulilla maustetut juustoleivät. Kokeile samaa myös aurajuustolla. Ihanaa!

664910.jpg

Valkosipuli mozzarellaleivät (12 kpl)

2 esipaistettua vehnäpatonkia

1 dl oliiviöljyä

1-2 valkosipulinkynttä

150g mozzarellaraastetta

Mittaa öljy kuppiin. Murskaa joukkoon valkosipulinkynnet. Anna maustua hetken. Leikkaa kummatkin esipaistetut patongit kolmeen osaan. Halkaise palat kahtia. Sivele pullasudilla valkosipulilla maustettua oliiviöljyä leipien pintaan. Ripottele reilusti mozzarella raastetta päälle. Paista 175 asteisessa uunissa noin 8-10 minuuttia tai kunnes pinta on saanut kauniin värin. Tarjoile lämpiminä salaatin kanssa.