Tyttäreni toivoi niin kovasti prinsessakakkua, joten tein hänelle ihan oman pienen minikakun täytekakun pohjasta yli jääneistä paloista. Pursotin sen päälle loput täytekakun kuorrutejämistäkin. Tyttö oli niin onnellinen omasta pienestä kakustaan.

74043.jpg

Kakun valmistukseen meni noin 15 minuuttia alusta loppuun, koristeluineen kaikkineen. Vuorasin kääretorttupohjan palalla laakean juomalasin. (käy myös pieni pyöreäpohjainen jälkiruokakulho) Kostutin pohjaa sitruunalla maustetulla vedellä. Vatkasin hieman  kermaa vaahdoksi ja muussasin joukkoon kohmeisia mansikoita. Täytin minikakun mansikkakermalla ja nostin pohjan päälle. Kumosin kakun lautaselle. Käärin pikkushellyn alavartalon kelmuun ja tökkäsin pystyyn keskelle kakkua. Levitin sitten loput täytekakun jämäsokericremestä lastalla tasaiseksi mekoksi ja pursottelin pienellä tähtityllalla koristeita, siinäpä se. (Kakku oli halkaisijaltaan alareunasta noin 15 cm.) Lopuksi nostin kakun kylmään odottamaan juhlaa. Synttärisankari oli aivan otettu kun sai ihan oman pienen prinsessakakun. =)