smile13.gifTällä voi keskustella ruoanlaitosta, antaa kommentteja ja palautetta kaikesta mikä liittyy ruoanlaittoon.

Tänne voit myös jättää omia ruokaohjevinkkejäsi jos haluat!

40751.jpg

Keittokirjojen lukeminen on mielipuuhaani.

 

Ma 20.2.06 vko 8 ->

Nyt on tullut taas leivottua viimeviikolla suurimmaksi osaksi kaikenlaisia "ei niin kevyitä" herkkuja. Laiharini meni ihan kirjaimellisesti läskiksi ;o)

Uusi viikko ja uudet kujeet! Tällä viikolla ajattelin kokkailla pääasiassa kevyitä ruokia ja kevyempiä herkkuja, sillä ilman niitä herkkuja, ei mistään tulisi mitään...

Ma 27.2.06

Kulunut viikko meni osittain kevennetyllä ruokalinjalla ja muutama kevyempi herkkukin tuli tehtyä. Kun ruokaa kevennetään ja rasvasta yms tingitään, ruoka muuttuu usein mauttommammaksi. Onneksi yrteillä, hedelmillä , marjoilla jne saa leipomuksiin ja ruokiin lisää makua.

Jatkossa kokkailen edelleen kevyttä ja hyvää, ja niitä rasvaisempiakin herkkuja tulee varmasti tehtyä, koska niitä ohjeita mulla riittää monen kirjan verran ja mikäs sen ihanampaa kuin iskeä hampaat kiinni muhkeaan pizzaan tai suklaata pursuavaan leivonnaiseen =).

Ma 20.3.06 ->

Lintu 75 antoi mulle haasteen johon tartuin! -5 kiloa pois painosta toukokuun loppuun mennessä. Häviäjä tarjoaa ruoat. Se tarkoittanee siis kevyempiä ruokia ja herkkuja seuraavaksi kuukaudeksi! Aijon kyllä leipoa herkkujakin, en siis jätä niitä kokonaan pois. Jatkan samaan malliin kuin ennenkin, mutta kevennän ohjeita jonkinverran ja leivon niitä lihottavimpia herkkuja vähän vähemmän. =)

vko 19 ja 20 kokkailen erityisesti lukijoiden ohjeilla.

Tällä viikolla aijon pääasiassa kokkailla lukijoiden antamilla ruokaohjeilla. On ihanaa kokkailla muidenkin ohjeilla, sillä omat ohjeet alkavat helposti toistamaan samaa tuttua kaavaa ja aineksia. Kiitokset kaikille jotka ovat jättäneet ohjeita kokeiltavaksi! =)

Jättäkää blogiini ihmeessä kommenttia jos kokeilette täällä olevia ohjeita. Niin ja tietysti tänne voi aina jättää niitä omiakin ohjeita jos haluaa jakaa jonkun hyvän ohjeen iloa muillekkin! =)

Nautinnollisia herkutteluhetkiä

                  ja leipomisen iloa!niceday.gif