Lettutaikina on kiva maustaa monella eri tavalla. Tässä lettuja kaakaolla ja banaanilla.
n 30 pientä lettua:
4 dl maitoa
0,75 dl sokeria
1/2 tl suolaa
2 munaa
1 1/2- 2 dl jauhoja
1 1/2-2 rkl tummaa kaakaojauhetta
1 tl vaniljasokeria
2 banaania
Paistamiseen voita
Mittaa maito kulhoon, lisää sokeri suola ja munat, vatkaa kevyesti sekaisin. Lisää jauhot pienissä erissä koko ajan vatkaten. Soseuta banaanit ja lisää taikinaan. Mausta vaniljasokerilla ja kaakaojauheella. Anna taikinan levätä n 30 minuuttia. Paista taikinasta pieniä tai isoja lettuja. Banaani tarttuu helposti pannuun, joten käytä paistamiseen voita. Tarjoile vaahdotetun vaniljakastikkeen tai jäätelön ja banaaniviipaleiden kanssa.
Kommentit