Hauskaa ja mielenkiintoista!

Sain eilisiltä yllätysvierailtani lahjaksi uuden ystävän! Uuden ystäväni nimi on Hermanni. En olekkaan aikaisemmin saanut näin erikoista mutta kivaa "ystävää". Tästä voit seurata päivittäin, seuraavat 10 päivää, Hermannin kehittymistä. Kiitos hauskasta lahjasta! =D

Hermanni

107886.jpg

Päivä 1:

Sain siis kunnian pitää Hermannia seuranani seuraavat 10 päivää, sen jälkeen Hermanni jatkaa taas matkaansa neljälle ystävälleni. Hermanni oleskelee nyt senkin päällä keittiössämme, tietysti kunniapaikalla!

 

107887.jpg

Päivä 2:

Nyt kun olen vuorokauden verran saanut tutustua uuteen ystävääni, voin kertoa teille että Hermanni on aika hiljainen kaveri, mutta "haisee" hieman. Itseasiassa koko keittiössämme leijuu Hermannin "ominaistuoksu"! Hermanni on alkanut hieman kuplia ja kasvaa. Täytyy hieman sekoitella sitä, kerran aamulla ja kerran illalla, niin Hermanni pysyy tyytyväisenä ;0)

 

108949.jpg

Päivä 3: Hermanni kuplia pulputtaa edelleen. Sekoittelin sitä kerran taas ammulla ja äsken sekoittelin uudestaan. Eipä tuo paljoa vaadi, pieneen on kaveri tyytyväinen. Huomenna Hermanni saa kuitenkin ruokaa! =)

 

109391.jpg

Päivä 4: Hermannilla taitaa olla nälkä, sillä tänä aamuna tervehtiessäni Hermannia, se ei ollutkaan pulputtaa porissut kuin muutaman hassun kuplan. Raukka parkaa taitaa pian nääntyä nälkään! Annoin Hermannille 2 dl maitoa, 2 1/2 dl sokeria ja 2 dl jauhoja. Sekoittelin hieman ja sinne ne katosi. Toivottavasti Hermanni on taas tyytyväinen. Hermanni on nyt kaksikertaa suurempi kuin meille tullessaan. ;0)

 

110683.jpg

Päivä 5: Aamulla Hermanni oli kuplinut hienosti ja noussut taas tuttuun tapaansa. Ystäväni on kyllä kasvanut todella hienosti. Sekoittelin aamulla ja illalla.

 

110678.jpg

Päivä 6: Aamulla moikkasin Hermannia ja sekoittelin hieman, näytti samalta kuin eilen. Äsken kävin moikkaamassa taas ja  huomasin että Hermanni hyppää pian ulos omasta kipostaan...jos ystäväni kasvaa edelleen tätä tahtia, saan pian siivota vieraamme jäännöksiä pöydältä! ;)

113626.jpg

Päivä 7 ja 8: Hermanni on pulputtanut ahkerasti. Aamuisin ja iltaisin olen sekoitellut kun kaveri meinaa pursuta yli äyräiden. Muuten kovin mutkaton kaveri, ei paljon vaadi, riittää kun aamulla ja illalla käy moikkaamassa ja sekoittelemassa. :)

 

Päivä 9: Hermannin viimeinen vierailupäivä meillä.

113651.jpg

Tänään Hermannilla on taas nälkä ja sillä on ruoka-aika. Hermanni saa ruoakseen samaa kuin 4:nä päivänä; 2 dl maitoa, 2 dl jauhoja ja 2 1/2 dl sokeria. Laitoin Hermannin isompaan astiaan, sillä Hermanni on lihonut niin paljon että se ei enää mahdu vanhaan kippoonsa.

Kun Hermanni on saanut ateriansa, Hermanni jaetaan 5 osaan. Yksi osa Hermannia jää vielä meille ja tänään saa neljä ystävääni kunnian nauttia myös Hermannin viehättävästä seurasta! =)

Sitten taas ruokkimaan Hermannia. Annoin Hermannille: 1 dl öljyä, 2 tl leivinjauhetta, 100g suklaarouhetta, 1 tl suolaa, 3 munaa, 3 1/2 dl vehnäjauhoja, 2 raastettua omenaa, 3 1/2 dl sokeria, 2 tl kanelia ja 100g pähkinärouhetta. Sekoitin Hermannia hyvin ja nyt Hermanni onkin jo ihan uuden näköinen.

113674.jpg

Kaadoin Hermannin voideltuun ja jauhotettuun vuokaan, paistetaan 175 asteisessa uunissa noin tunnin.

Hermanni on nyt juuri uunissa ottamassa pintaansa hieman rusketusta. Jännää nähdä miltä Hermanni näyttää ja maistuu kun se on vihdoinkin valmis. =)

NO NIIN. 9 päivän odotus ja kestitys on palkittu. Hermanni ei enää "haise" vaan tuoksuu ihanalta. Hermanni on erittäin mehevä, maukas ja herkullinen. Kyllä oli kestitsemisen arvoinen! ;O)

SAANKO ESITELLÄ  SIIS YSTÄVÄNI, TÄSSÄ ON HERMANNI!

113729.jpg

Toivottavasti sinä saat jonakin päivänä kunnian kestitä Hermannia. Hermanni on kiva ystävä! ;D