Tämä on mielestäni niin hyvää, että olen syönyt sitä nyt kolmena perättäisenä päivänä. Valkosuklaaherkku vie kielen mukanaan! =0)

57619.jpg

Annos 4:lle

2dl vettä

1 rkl sokeria

2 dl couscousia

1 prk (425g) persikoita viipaleina tai puolikkaita aprikooseja

n 40kpl viinirypäleitä

muutama mansikka (pakaste käy myös)

1 levy valkosuklaata

Keitä vesi ja lisää sokeri. Nosta kattila liedeltä ja lisää couscous-suurimot. Anna seistä kannen alla n 5 minuuttia. Lusikoi couscous kevyesti voidelluille  ja uuninkestäville lautasille tai annosvuokiin.(voit myös laitta ainekset laakeaan tarjoiluvuokaan ja tarjoilla ruoka siitä). Raasta noin puolet valkosuklaasta perunankuorimisveitsellä pieneksi ja ripottele couscousin päälle. Leikkaa mansikat viipaleiksi ja pese viinirypäleet, leikkaa puoliksi ja poista siemenet tarvittaessa. Ripottele persikat/aprikoosit, mansikanviipaleet ja viinirypäleet couscousin päälle ja ripottele vielä hieman suklaarouhetta päälle. Gratinoi annoksia nopeasti(noin 3-5 min) 275 asteisessa uunissa, niin että suklaa sulaa ja alkaa hieman ruskistua. Tarjoile vaniljajäätelön ja suklaarouheen kanssa.