Paistettua seitiä chili -smetana kastikkeella
4 annospalaa pakasteseitiä
1 rkl ruokaöljyä
1 rkl sitruunamehua
1-2 rkl Pirkan makeaa chilikastiketta
2 rkl Balsamikko viinietikkaa
2 rkl vaaleaa siirappia
suolaa & valkopippuria
1 rkl vettä
pieni nippu tuoretta tilliä
Purista sitruunamehua jäisien kalapalojen päälle. Mausta suolalla ja valkopippurilla. Paista kalapaloja pannulla tilkassa öljyä. Älä kääntele edestakaisin etteipalat murene. Kun pinta on saanut hieman väriä, käännä kalapalat. Sekoita smetanaan siirappi, sitruunamehu, chilikastike ja vesi. Lusikoi myös kastiketta kalapalojen päälle. Ripottele tuoretta tilliä päälle, laita kansi paikalleen ja anna hautua kypsäksi. Noin 15 min
ohje tulossa...
Kommentit