255433.jpg

Paistettua seitiä chili -smetana kastikkeella

4 annospalaa pakasteseitiä

1 rkl ruokaöljyä

1 rkl sitruunamehua

1-2 rkl Pirkan makeaa chilikastiketta

2 rkl Balsamikko viinietikkaa

2 rkl vaaleaa siirappia

suolaa & valkopippuria

1 rkl vettä

pieni nippu tuoretta tilliä

Purista sitruunamehua jäisien kalapalojen päälle. Mausta suolalla ja valkopippurilla. Paista kalapaloja pannulla tilkassa öljyä. Älä kääntele edestakaisin etteipalat murene. Kun pinta on saanut hieman väriä, käännä kalapalat. Sekoita smetanaan siirappi, sitruunamehu, chilikastike ja vesi. Lusikoi myös  kastiketta kalapalojen  päälle. Ripottele tuoretta tilliä päälle, laita kansi paikalleen ja anna hautua kypsäksi. Noin 15 min

ohje tulossa...