Tortillojen täytteeksi sopii melkein mikä vaan. Laitan kaikki täytteet tarjolle eri kulhoihin, jotta syöjät voivat itse kerätä haluamansa omaan lettuunsa. Nämä täytteet ovat meidän perheen mieleen.

49898.jpg

400g broilerinfilesuikaleita

1 pss valmista Fajita- maustesekoitusta

2 dl vettä

Jasminriisiä

Fetajuustokuutioita

Salsakastiketta (medium tai mieto)

Kurkkua, tomaattia, paprikaa ja salaattia 

kermaviiliä

Keitä jasminriisi. Ruskista broilerinfilesuikaleet ja lisää Fajita maustepussi ja vesi, hauduta pannulla muutama minuutti. Pilko kurkku, tomaatti ja paprika kuutioiksi ja revi sekaan salaatinlehtiä.  Voit maustaa kermaviiliä halutessasi esim sitruunamehulla ja /tai mausteilla, mutta naturelli kermaviili käy erittäin hyvin. Kermaviili pehmentää vahvan salsakastikkeen makua. Lämmitä tortillaletut uunissa folion alla tai mikrossa muovikuvun alla lämpimäksi ja tarjoa heti lisukkeiden kanssa. (Jos nyt joku ei ole koskaan tortillaa itse taitellut niin tässä pieni selostus: Laita valitsemasi täytteet letun  keskelle ja kohti letun toista reunaa. Taita päälle letusta tyhjäksi jäänyt vastakkainen alaosa, ikäänkuin pohjaksi. Sen jälkeen taita letun sivut päälle ja tasku on valmis.) Pidä letut lämpimänä ja kosteana liinan tai folion alla ettei ne kovetu ja halkea taitellessasi taskua.

Kokeile kanan sijasta jauhelihaa tai vaikkapa suikalelihaa. Pelkät kasvistäytteetkin sopivat tortilloihin hyvin.