Ja taas aurinkokuivattua tomaattia ja pestoa! =) Rakastan sitä yhdistelmää ja niinpä haluan kokeilla sitä kaikkeen mahdolliseen. Tämä erittäin helppo ja nopea ruoka oli kotiraatimme mieleen.

620975.jpg

Aurinkokuivatulla tomaatilla ja pestolla maustetut broilerin filesuikaleet n. 4-5 annosta

450g marinoimattomia (tai valkosipulimarinoituja) broilerin filesuikaleita

 1 pieni sipuli

1-2 valkosipulin kynttä

1 prk aurinkokuivattuja tomaatteja öljyssä.

1/2 dl vihreää tai punaista pestoa (käytin vihreää)

150g pulleita sokeriherneitä (pakaste)

mustapippuria

ripaus valkopippuria

oman maun mukaan suolaa

1/2 tl paprikajauhetta

5-8 isoa tuoretta basilikanlehteä

Pari kierrosta chili explosion maustesekoitusta

1 dl vettä

Kuori ja pilko sipuli pieneksi. Kuulota sipuli kullankeltaiseksi. Lisää filesuikaleet ja ruskista. Valuta ja pilko aurinkokuivatut tomaatit saksilla kahteen tai kolmeen osaan. Lisää pannulle. Mausta pestolla ja valkosipulilla ja lisää muut mausteet oman maun mukaan.  Lisää vesi ja sokeriherneet. Pinoa basilikanlehdet päällekkäin, kierrä lehdet tiukalle rullalle ja leikkaa ohkaisiksi suikaleiksi ruoan joukkoon. Tarjoile ruoka esim  keitetyn täysjyvä- tai jasminriisin kanssa.