Aurinkoinen ja lämmin kesätervehdys kaikille.

Siitä onkin jo aikaa kun viimeksi olen tänne kirjoituksia laittanut. Meidän läppärimme näyttö levisi keväällä. "Kiireiden" ja oman saamattomuutemme vuoksi emme ole hoitaneet konetta huoltoon (edelleenkään). Kyllä on ollut hankalaa olla ilman konetta lähemmäs puolen vuoden ajan, mutta jotenkin siitäkin ollaan selvitty. Talon rakennus on edelleen kesken ja töissäkin pitää päivittäin käydä joten vapaa-aikaa ei paljon jää. Kännykän avulla olen päässyt kyllä nettiin ja voinut myös lukea kommenttejanne, mutta jostain syystä en pysty kännykällä kommentoimaan tai kirjautumaan sivustolle. :(

Tänään laitoimme "kuntoon" vanhan läppärimme että voimme maksaa laskut yms kotoa käsin. Niin ja vaikka kirjoittaa tännekkin jotain, kunhan ensin kerään roimasti kärsivällisyyttä huonokuntoisen koneen ja megahitaan nettiliittymän takia. Jotta tämä nettisurffailuni ei edelleenkään olisi siis liian helppoa, tästäkin vanhasta läppäristä puuttuu osa näppäimistä ja kone on ollut rakennustyömaalla lähinnä toimittamassa musakoneen virkaa, joten koneen kunnon voitte varmaankin kaikki kuvitella. Toimisi nyt edes jonkun aikaa jos  saisi tuon uudemman läppärin sinne huoltoon joskus. Kirjoitusvirheitä tulee olemaan varmasti paljon, mutta mitäs siitä. Ohjeethan ne tässä ovat ne tärkeimmät, eikö vain? ;O)

Ruokaa on laitettu tänäkin aikana ja osan tuotoksista olen myös kuvannut. Yritän laitella niitä tänne kunhan ehdin. Tulen jatkossa edelleen siis lisäilemään ohjeita ja kuvia tänne, sillä käytän sivustoa itsekkin omana ruokaohjekirjanani. Täältä kun löytyy niin ihanan helposti kaikki omasta mielestäni hyvät ruokaohjeet vuosien varrelta. Uusia ohjeita siis laitan kun kokkaan jotain sellaista mitä täällä ei vielä ole.

Toivottavasti sivuistani on ollut edelleen iloa mahdollisimman monelle, vaikken olekkaan ollut vastailemassa kysymyksiinne tai päivittelemässä uusia ohjeita.

Toivottavasti teillä kaikilla on ollut mahtava kesä ja olette kokeneet paljon onnistumisen iloja kokkauksissanne.

Kokkailun iloja kaikille

Kesäterveisin: Marie