129295.jpg

400g broilerin yrtti- tai valkosipulimarinoituja filesuikaleita

1 pieni kukkakaali

3-4 porkkanaa

1/2 kurkku

n 3 dl keittämätöntä pastaa

vesimelonia

kahta eri salaattia (käytin tässä friseesalaattia ja lollorossoa)

 

Ruskista kanasuikaleet. Keitä pasta kanaliemikuutiolla maustetussa vedessä kypsäksi, huuhtele kylmällä vedellä lävikössä ja valuta. Huuhtele kurkku ja leikkaa paloiksi. Kuori porkkanat ja leikkaa halutessasi niihin koristeurat koristeluveitsellä, leikkaa siivuiksi.  Sekoita kulhossa kurkku, porkkana, pasta ja ruskistettu broilerinsuikaleet. Revi joukkoon salaatinlehtiä. Laita tarjoilukulhoon salaatinlehtiä pediksi. Kaada pilkotut kasvikset salaatinlehtien päälle. Ota esim pariisinperunakauhalla palloja melonista ja laita keskelle keoksi tai pilko halutessasi meloni paloiksi muiden salaattiainesten joukkoon. Tarjoa patongin ja yrtti- tai valkosipulisalaattikastikkeen kanssa.