Maukkaan grillipihvin kaveriksi sopii ihanan makuinen hedelmä-perunapaistos joka sopii melkein kaikkien lihojen kaveriksi. Tämä on mielestäni todella herkkua!!! =P 

107050.jpg

Annos 2-4:lle

4 kpl keksikokoisia keitettyjä perunoita

2 omenaa

2 nektariinia

1-2 mietoa punaista chiliä

1 rkl limen puristettua mehua

15 cm kokoinen pala purjoa

ruohosipulia

Tuoretta persiljaa, rosmariinin lehtiä & 1 oksa meiramia

2 kukkurallista rkl maustamatonta tuorejuustoa

1 dl sinihomejuustomuruja

Huuhdo purjo, omenat, nektariinit ja chilipalko. Kuori omena ja leikkaa lohkoiksi. Poista nektariinista kivi ja leikkaa lohkoiksi. Halkaise chili ja poista siemenet, leikkaa pieneksi silpuksi. Leikkaa purjo ohkaisiksi siivuiksi. Kuori perunat, pilko paloiksi. Kasaa kaikki palat kahden reilunkokoisen foliopalan päälle. Ripottele yrtit sekaan, purista päälle limen mehua. Silppua ruohosipuli joukkoon. Laita reilu nokare tuorejuustoa keskelle ja ripottele sinihomejuustomuruja päälle. Kerää folio nyytille ja laita grilliin keskilämmöllä noin 10-15 minuuttia. Tarjoile heti esim lihan seurana.

107063.jpg