Taikinaterapian Tikkunekku oli jättänyt minulle blogiinsa ihanan ja iloisen yllärin. Kiitos Tikkunekku! :)

794335.jpg

Omasta mielestäni jaettu ilo on moninkertainen ilo. Mahtavaa huomata että todella moni on innostunut kokkailusta ja moni on saanut pienen leivontakärpäsen, vaikka ei olisi koskaan aikaisemmin leiponut mitään. Siispä annan tämän myös tietysti eteenpäin. Olisi niin monta bloggaria jolle haluaisin tämän antaa, moni sellainen onkin jo tämän saanut,

mutta erityisesti haluan antaa tämän Lintu75:selle.

Toisen kunniamerkin haluan antaa teille kaikille lukijoille.

Lintu75: lle, olen saanut sinusta hyvän ystävän. Lintunen houkutteli minutkin aikoinaan bloggailemaan ja iso kiitos kuuluu siitä hänelle. Lintu on myös ihminen, joka jakaa taitoaan ja ideoitaan mielellään muille. Hän jos joku on aina tarjoamassa auttavaa kättään, ventovieraillekin. Ajattelemme monista asioista samalla tavalla, siispä sieluntoverilleni menee tämä kunniamerkki. Toivottavasti saamme vielä pitkään nauttia herkullisista kokkauksistasi.

Teille lukijoille, joita on puraissut kokki- ja leivontakärpänen. Upeeta huomata että teitä on todella paljon. On ihanaa huomata että moni on uskaltautunut kokeilemaan uusia juttuja ja voittanut pieniä kamppailuja leivontamörköjä kohtaan.

Kokkailu ja leivonta on hauskaa ja iloista puuhaa. Siispä herkkuohjeita lukemaan ja taikomaan, ihastuttamaan perheenne ja ystävänne tuoksuvilla herkkuilla!

Kokkailun iloja,

T:Marie