Tein eilen taas kanasalaattia johon tulee mansikoita ja mustikoita. Tälläkertaa käytin kuitenkin edellisen päivän ruoasta ylijääneet riisit. JOs ette ole vielä kokeillut tätä yhdistelmää, kokeilkaa ihmeessä se on hyvää!

104341.jpg

400g valkosipulimarinoituja broilerinsuikaleita

1 dl seesamsiemeniä

1 rkl hunajaa

100-200g fetajuustoa

tammenlehväsalaattia

mansikoita

mustikoita

Kanaliemessä keitettyä riisiä

1 dl kookoshiutaleita

mintunlehtiä

(retiisejä)

Ruskista broilerinsuikaleet pannulla, lisää hunaja ja seesaminsiemenet. Paista muutama minuutti. Kuumenna kypsä riisi pannulla ja lisää hunaja ja kookoshiutaleet. Tee salaatinlehdistä lautasille pedit. Lusikoi riisiä salaatin päälle. Laita broilerinsuikaleet keskelle keoksi. Leikkaa mansikat  ja fetajuusto viipaleiksi. Asettele salaatin päälle ja sipottele mustikoita ja mintunlehtiä päälle. Huuhdo retiisit ja leikkaa koristeluveitsellä niistä kukkasia ja asettele salaattiin. Kaada hieman hunajaa retiisien päälle. Tarjoile heti tai jääkaappikylmänä.