Tein eilen taas kanasalaattia johon tulee mansikoita ja mustikoita. Tälläkertaa käytin kuitenkin edellisen päivän ruoasta ylijääneet riisit. JOs ette ole vielä kokeillut tätä yhdistelmää, kokeilkaa ihmeessä se on hyvää!
400g valkosipulimarinoituja broilerinsuikaleita
1 dl seesamsiemeniä
1 rkl hunajaa
100-200g fetajuustoa
tammenlehväsalaattia
mansikoita
mustikoita
Kanaliemessä keitettyä riisiä
1 dl kookoshiutaleita
mintunlehtiä
(retiisejä)
Ruskista broilerinsuikaleet pannulla, lisää hunaja ja seesaminsiemenet. Paista muutama minuutti. Kuumenna kypsä riisi pannulla ja lisää hunaja ja kookoshiutaleet. Tee salaatinlehdistä lautasille pedit. Lusikoi riisiä salaatin päälle. Laita broilerinsuikaleet keskelle keoksi. Leikkaa mansikat ja fetajuusto viipaleiksi. Asettele salaatin päälle ja sipottele mustikoita ja mintunlehtiä päälle. Huuhdo retiisit ja leikkaa koristeluveitsellä niistä kukkasia ja asettele salaattiin. Kaada hieman hunajaa retiisien päälle. Tarjoile heti tai jääkaappikylmänä.
Kommentit