Joskus on päiviä kun ei jaksa kokata mitään. Silloin on kiva käydä vaikkapa hampurilaisella. Rakastan aurajuuston ja ananaksen yhdistelmää ja halusin tietysti maistaa Hesburgerin uutta aurajuusto kanahampurilaista. Ihan hyvältä vaikutti,  mutta minulla oli niin kova nuha, etten maistanut yhtään mitään. :/ Hampurilainen jäi vaivaamaan mieltäni ja niinpä kokeilin tehdä aurajuusto kanahampurilaisia itse. Hampurilaiset maistuivat niin hyvin perheellemme että näitä tehdään uudestaan.

1834004.jpg

Aurajuusto kanahampurilaiset (8kpl)

4 kpl hunajamarinoitua broilerin ohuen ohutta rintafilettä

8 hampurilais sämpylää

1 ruukku Jääsalaattia

8 ananasrengasta

1 pkt aurajuustoa

4 tomaattia

sitruunamajoneesia

sweet & sour kastiketta  (kaupan valmista)

Panerointiin:

1 dlkorppujauhoja

1/2 dl  kuorittuja seesamsiemeniä

1/4 tl suolaa

1maustemitta valkopippuria

paistamiseen ruokaöljyä

Kuumenna uuni 200 asteiseksi. Mittaa syvälle lautaselle korppujauhot, seesaminsiemenet ja mausteet, sekoita. Leikkaa broilerin fileepihvit kahteen osaan. Paneroi fileet korppujauhoseoksessa tasaisesti ja paista pannulla kuummaltakin puolelta noin 3 minuuttia. Nosta fileet uunipellille, leikkaa  aurajuustosta 1/2 cm paksuiset viipaleet pihvien päälle.  Laita juuston päälle ananasrengas. Paista pihvejä uunissa noin 7-10 minuuttia kunnes juusto alkaa sulaa. Voit halutessasi paahtaa sämpylät samaan aikaan uunissa tai leivänpaahtimessa. Leikkaa tomaatit viipaleiksi. Kasaa hampurilaiset laittamalla pohjan päälle ensin salaattia, sitruunamajoneesia ja tomaattia. Päälle aurajuustolla ja  ananaksella kuorrutetut kanapihvit. Kaada pihvin päälle vielä sweet & sour kastiketta. Tarjoile lämpimänä.