Jauhelihakastikkeen mausteeksi sopii mainiosti pesto jos ei pelkää kaloreita. Itse pidän enemmän vihreästä pestosta mutta punainen pesto sopii tähän ihan yhtä hyvin. Herkullista.

1396887.jpg

Pestolla maustettu jauhelihakastike

400g paistijauhelihaa

1 sipuli

1 valkosipulin kynsi

3-4 rkl pestoa

1/2 dl ketsuppia

suolaa

valkopippuria

mustapippuria

ripaus neilikkaa

2 dl ruokakermaa tai vastaavaa kasvirasva sekoitetta

 

Pilko sipuli pieneksi. Paista jauheliha ruskeaksi. Lisää sipulisilppu ja kuulota kunnes sipuli on läpikuultavaa. Lisää ketsuppi, murskattu valkosipuli, mausteet ja pesto.  Lisää ruokakerma ja sekoita anna kiehua muutama minuutti. Tarjoa keitetyn spagetin tai makaroonin kanssa.