Nopea, helppo ja ah niin herkullinen jälkiruoka. Suklaakastike kruunaa koko vartaan. Tähän sopii kastikkeeksi myös vaahterasiirappi.
Mansikka -vaahtokarkki -melonivartaat
Tuoreita mansikoita
verkko- hunaja- tai vesimeloninpala
vaahtokarkkeja (Kuvassa Haribon kukkavaahtiksia)
ananaskirsikoita
Suklaakastike:
1 1/2dl kermaa
150-200g suklaata (jos haluat paksumpaa kastiketta laita enemmän suklaata)
Leikkaa meloni paloiksi. Pujottele melonin paloja, vaahtokarkkeja, mansikoita ja ananaskirsikoita varrastikkuihin. Säilytä jääkaapissa.
Kuumenna kerma kattilassa melkein kiehuvan kuumaksi, mutta älä anna kiehua. Nosta kattila liedeltä. Pilko suklaa kerman joukkoon ja sekoita kunnes suklaa on kokonaan sulanut. Jäähdytä.
Tarjoile vartaat jäähtyneen suklaakastikkeen kanssa.
Kommentit