img28.gif

Kokeilin yhdistää suklaata ja appelsiinimarmelaadia torttutaikinaan. Ihanaa!!! Pelkkä sulatettu suklaa kokkaroituu ja palaa uunissa. (olen kokeillut) Tuorejuusto estää suklaata kokkaroitumasta ja palamasta ja täyte on ihanan makuinen. Marmelaadi antaa kivan appelsiinisen maun suklaan rinnalle. Kannattaa kokeilla. =)

286364.jpg

 

Appelsiini -suklaakierre 18 kpl

1 pkt voi- tai lehtitaikinalevyjä (6 levyä)

appelsiinimarmelaadia

noin 50-70g suklaata

2 rkl kevyt tuorejuustoa (käytin pirkan)

Voiteluun muna

koristeluun kuivattuja appelsiinikuoria tai sulatettua suklaata

Sulata taikinalevyt. Sulata suklaa mikrossa tai vesihauteessa sulaksi. Lisää suklaaseen tuorejuusto ja sekoita tahnaksi. Levitä taikinalevyille tasaisesti suklaaseosta. Levitä kerros appelsiinimarmelaadia suklaaseoksen päälle. Kääri rullalle ja leikkaa rulla kolmeen yhtäleveeän osaan. Lado palat leikkauspinta ylöspäin paperiselle muffini- tai leivosvuoalle. Voitele munalla ja paista 200 asteessa noin 15-20 min. Ripottele pinnalle kuivattuja appelsiininkuoripaloja tai koristele jäähtyneet tortut sulatetulla suklaalla.

        img28.gif